16 Şubat 2017 Perşembe

Astropay Kart Birimi


Astropay olarak bilinen ön ödemeli sistemde kullanılmakta olan para birimi dolardır. Bazı ön ödemeli sistemlerde euro ya da Türk lirası kullanılmakta iken, astropay kart sisteminde kullanılan para birimi dolar olarak karşımıza çıkmaktadır. Kartların böyle bir özellik ile piyasaya sürülmesinin nedeni, uluslar arası alanda kullanılma özelliğine sahip olmasıdır. Herhangi bir bayi üzerinden astropay al işlemini yapmış iseniz, elinizde bulunan pin kodunu, yalnızca Türkiye'de değil, dünyanın herhangi bir ülkesinde, online mağazalarda ya da benzeri sitelerde kullanma şansınız bulunmaktadır. Bu nedenle kart uluslar arası alanda geçerli olan bir para birimini tercih etmiştir. Yanınızda pin kodunun bulunduğu sürece, hangi ülkeye giderseniz gidin, sistemi destekleyen online mağazaların tamamında, elinizde bulunan pin kodunu kullanma şansına sahip olabilirsiniz. Milyonlarca ürüne ya da hizmete anında ulaşabilir ve astropay satın al ile elde ettiğiniz pin kodunuzu kullanarak, bedelini güvenli bir şekilde, dünyanın herhangi bir ülkesinde ödeyebilirsiniz. İhtiyacınız olan sadece sistemi destekleyen bir online mağaza ya da benzeri özelliklere sahip bir sitedir. Para birimi dolar olarak geçerli olan bu kartta, satın alma işlemlerinde kullanacağınız para birimi ise, Türk Lirası olacaktır. Kart bedelinin Türk lirası olarak ödenmesi neticesinde size ulaşacak olan pin kodunun içerisinde bulunmasını sağlarsanız.

Astropay Fiyatları Nelerdir?

Astropay olarak karşınıza çıkan ön ödemeli sistem, paketler halinde satışa sunulan bir sistemdir. Paket olarak bahsedilen astropay kart fiyatları karşımıza, minimum 10 dolar olacak seviyede çıkmaktadır. 10 dolar, 20 dolar, 25 dolar, 30 dolar ile sıralanan fiyatlar, maksimum 1.000 dolara kadar çıkmaktadır. Bahsedilen değerlerden herhangi bir tanesine astropay al işlemi ile sorunsuz bir şekilde sahip olabilirsiniz. Yetkili bayi üzerinden bütçeniz ya da ihtiyacınız doğrultusunda yapacağınız satın alma işleminden sonra, kartınızı anında kullanmaya başlayabilirsiniz. Herhangi bir mağazada beğendiğiniz bir ürünün bedeli doğrultusunda, kart satın alma işlemini yapmanızı tavsiye etmekteyiz. Aynı anlayış herhangi bir siteye yapacağınız para transfer işlemleri için de geçerlidir. Bu yönde davranış sergilemenizi tavsiye etmemizin nedeni ise, kartları bir defa kullandıktan sonra içerisinde kalan parayı tekrar harcama imkanınızın bulunmuyor olmasıdır. Ayrıca, beğendiğiniz bir ürün ya da göndereceğiniz para miktarı, küsuratlı rakamlardan meydana geliyor ise, bu yönde bir satın alma işlemi yapmanızın, mümkün olmadığını da bilmelisiniz. 68 dolar, 238 dolar gibi bedellere sahip herhangi bir kartı alma şansınız bulunmamaktadır. Öyle bir satış işlemi yoktur. Bu yönde satış yaptığını söyleyen yani küsuratlı rakamlar ile kart satış işlemlerini gerçekleştirdiğini söyleyen, herhangi bir şahsa ya da işletmeye denk geliriz iseniz, itibar etmemelisiniz. Eğer, göndereceğiniz para ya da alacağınız ürün bedeli küsuratlı rakamlardan meydana geliyor ise, bir üst seviyede yer alan kartı satın almalısınız. 68 dolar değerindeki bir ürün için alacağınızı kart 70 dolar olacaktır. 2 dolar olarak kart içerisinde kalan parayı geri almak istiyor iseniz, bayi ile irtibata geçmeli, bozdurma işlemini talep etmelisiniz.


1 yorum:

  1. Astropay diye bir şey duydum. Az araştırıp aradım ve bilgi istedim. Kısa bir süre sonra talep te bulundum.Sonuç Harika! http://www.orionukash.com/astropay/ adresine tıklayın kredi kartı sorununu kökten halledin.

    YanıtlaSil